Konvensyen Kebangsaan Kaunseling 2010

salam muhibah buat rakan2 x kira dimana anda berada.. pada hari ini aku nak buat satu perkongsian maklumat buat tatapan pada rakan2 yg sudah maklum tentang perkara ni atau belum lagi..


pd minggu lepas aku surfing dalm facebook.. aku ternampak satu artikel tentang Konvensyen ni.. terus terlintas dalam kotak fikiran aku untuk tel Dr Hanid bertanyakan lanjut tentang Konvensyen ni. melalui penerangan dan perbualan aku dlm telfn dengan Dr Hanid barulah aku jelas tentang konvensyen ni. Bermacam slot bermanfaat yang boleh kita ambil dari konvensyen ni.


Mungkin ade di antara rakan kita yang berminat untuk turut serta dalam slot pembentangan nnt. Apepun aku menyeru kepada rakan2 sekalian marilah kita sama2 hadir ke konvensyen ni, bukan sekadar mendapat input dari slot yang akan di bentangkan, malah kite dapat bertukar2 pandangan di antara sesama kita nanti.


ada yang mencadangkan pada aku untuk adakan sekali reunion bagi batch kita.. so, pada aku itu idea yg baik, n mendatangkan manfaat pada kita semua... senang kate 2 in 1.. :-)


ape pun tahniah kepada tenga kerja di bawah jabatan psikologi dan kaunseling UMT dan persatuan kaunseling Malaysia kerana berjaya mengadakan event yang besar sebegini.Kami golongan bekas pelajar kaunseling UMT akn sentiasa memberi sokongan dalam usaha memartabatkan profesion kaunseling di negara..


untuk maklumat lanjut tentang Konvesyen Kaunseling tu boleh layari laman web :-

http://www.umt.edu.my/v8/

0 ulasan:

Catat Ulasan

Adakah anda berasa selesa dengan "keadaan" diri anda sekarang?

anda tetamu ke:-

Ada apa dengan blog ini?

salam... blog ini direka bertujuan untuk mengumpul seberapa ramai pelajar kaunseling yang ada khusus untuk mengemukakan pendapat.. idea dan pastinya cadangan-cadangan ataupun informasi yang berguna untuk semua. Semoga dengan adanya laman blog ini kita dapat memperhebatkan lagi kemudahan teknologi yang sedia ada dan seterusnya memperkasakan profesionalisma kaunselor di martabat dunia..